Träning

Nu har jag tränat varje dag sen jag skaffade gymkortet, imorgon ska jag prata med en personlig tränare så får väl se vad han säger.

Gymkort

Nu har jag skaffat gymkort igen, denna gången blev det på World Class, så nu kan jag träna både hemma och på gymmet. Gymmet är närmare hem än dem andra gymmen som jag har haft gymkort på så det är ju bra. Fast tyvärr är det lite dyrare men det kommer jag ju ha råd med nu när jag får lön också. Så idag ska jag träna lite armar mest i morgon blir det mer fokus på mage och rygg tror jag. 

Försovning

Idag vaknade jag alldeles försent, väckarklockan ringde inte så jag vaknade ca 3 timmar försent, vilket inte var bra. Men jag ringde till jobbet så fort jag vaknade och berättade att jag hade försovit mig och att jag skulle skynda mig så mycket som möjligt. Denna dag blev nästan bara en halv arbetsdag. Dåligt av mig, men nu ska jag skärpa mig och komma itid varje dag.

Begravning

Idag är det ingen rolig dag, jag och Niklas har varit på begravning, det var Niklas mormor som har gått bort. Hon gick bort på Juldagen 2012. Det var i alla fall en fin begravning med massor av fina blommor och en vit kista, sen var det även en bild på Kerstin (som hon hette). Efter begravningen så var det lite fika man fick en god smörgås och loka. Fast jag och Niklas hade varsin sockerfri redbull istället. Sen fick vi en halvgod kaka. 

Inte mycket

Idag har jag inte gjort speciellt mycket, jag har spelat wow medan jag lyssnade klart på en ljudbok som heter Fatta eld som är boken efter Hungerspelen. Sen började jag lyssna lite på ljudboken som kommer efter som heter Revolt. Sen har jag tränat lite på mitt wii fit.

Längtar tills lönen börjar komma.

Jag längtar tills jag börjar få lön för då ska jag köpa löshår i allafall. Sen ska jag även börja spara till mitt körkort, tatueringar och piercingar. Då kommer jag även kunna handla smink, kläder och lite annat som jag inte haft råd med förut. 

Wii fit

Så nu har jag tränat lite på mitt Wii fit igen, och i morgon blir de mera träning fast längre pass då, jag hann inte så mycket idag pga kl blev mycket.

2013

Ja, nu är det 2013 och inte längre 2012. I år ska jag träna varje dag på mitt wii fit och förhoppningsvis gå ner några kg. När jag gått ner några kg ska jag börja bygga muskler.

Imorgon ska jag börja jobba så jag ska gå och lägga mig nu så att jag orkar med barnen, men det ska bli roligt att träffa dem igen.

Jag hoppas verkligen att år 2013 blir ett bra år =)

RSS 2.0